A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead

Filename: libraries/template.php

Line Number: 423

Ilma d.o.o. Bihać
O nama

Kompanija "Ilma" je nastala 1989. godine. Osnovna djelatnost je trgovina, a pored toga bavimo se uslužnim i proizvodnim djelatnostima. Trenutno je otvoreno dvadeset poslovnica, a u narednom periodu očekujemo nova otvaranja i  zapošljavanja. Ilma marketi su vodeći supermarketi na području Bihaća, a i cijelog USK-a, sa 20 prodajnih mjesta. Naš svakodnevni zadatak je da opravdamo povjerenje naših potrošača. 

Ponosni smo na više od 10 000 kupaca koji svakodnevno posjećuju naše markete.

Rastom i razvojem, kompanija je svoju djelatnost proširila na ugostiteljstvo, proizvodnju, prijevoz putnika (javni prijevoz) i prijevoz u teretnom saobraćaju, servis teretnih i putničkih vozila i tehnički pregled.

            D.o.o. Ilma je većinski vlasnik u preduzećima:

-        Bihaćka Trgovina d.o.o., Bihać 

-        Elhana d.o.o., Bihać

-        Bor d.o.o., Bosanska Krupa

-        Krupaturist d.o.o., Bosanska Krupa

-        17. Septembar d.d., Bosanska Krupa

-        Butex d.d., Bužim

-        Autocentar d.d., Ključ

-        Sanatrans d.o.o., Sanski Most

            Kada je u pitanju starost voznih jedinica (autobusa i teških teretnih vozila), sva su nabavljena u posljednje dvije godine. Istovremeno, d.o.o. Ilma raspolaže sa određenim brojem građevinskih mašina, kao što su bager-rovokopač, kamioni kiperi, viljuškari i slično. Oprema u servisima je uredno certifikovana i zadovoljava postavljene zakonske standarde.

 
 
 
 
 

                           

 


Vaše povjerenje
Poštovani kupci, izuzetno nam je važno da ste zadovoljni kupovinom u našim marketima i našim uslugama. Molimo Vas ako imate bilo kakve primjedbe ili pohvale da nas kontaktirate na telefon 037 313 238 ili na e-mail: info@ilma.ba
Domaće je najbolje
Kupovinom domaćih proizvoda u našim marketima Vi postajete aktivan sudionik jačanja bosankohercegovačke privrede i ekonomije,jer domaći proizvod je domaće radno mjesto. Naša preporuka je da prilikom kupovine, kupite najmanje jedan domaći proizvod jer na taj način i lično doprinosimo razvoju naše zemlje. Pri kupnji domaćih proizvoda pomažemo domaćim proizvođačima, čime ne gubimo na kvaliteti kupovine, a sveukupno dobivamo mnogo.
Pratite nas
Informacije o našoj firmi!
Poštovani korisnici naših usluga, dobrodošli na službenu web stranicu preduzeća Ilma d.o.o iz Bihaća.
“Ilma”d.o.o je privredno društvo za proizvodnju,trgovinu i usluge i kao takvi poslujemo od 1989 godine. U našem asortimanu nalazi se preko 100.000 artikala po najpovoljnijim cijenama.Trenutno imamo oko 300 uposlenih radnika i poslujemo u 7 gradova u Bosni i Hercegovini.
Sve naše maloprodaje
Kontakt
Ilma d.o.o
Grabeška bb
77000, Bihać
Tel: +387 37 313 238
Fax: +387 37 319 194
E-mail: info@ilma.ba
Profil firme: Ilma d.o.o
Copyright © 2013 | abc.ba